Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Barcelona-Atletico Madrid Ζωντανά. Δείτε το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης σε live streaming

Barcelona-Atletico Madrid. Δείτε live το πολύ μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο. Παρακολουθείστε σήμερα 17/05/2014 στις 19:00 τον αγώνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας ανάμεσα σε  Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Στη συνέχεια του άρθρου θα βρείτε links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο  προκειμένου να δείτε σε live streaming τον αγώνα της χρονιάς:  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

Φέτος στο El Clásico δε συμμετέχουν οι ίδιοι και για πολλούς, από την αρχή της χρονιάς, αναμενόμενοι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μάλιστα ήταν το απόλυτο φαβορί μέχρι τα τελευταία της δυο άτυχα αποτελέσματα, δείχνοντας σημάδια κόπωσης. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά καθώς αν πάρει την νίκη σήμερα κόντρα στην Ατλέτικο κατακτά την κούπα.

Έχουμε δει πέντε φορές φέτος το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, με την Ατλέτικο να παραμένει αήττητη. Ωστόσο με νίκη η Μπαρτσελόνα από το πουθενά παίρνει πρωτάθλημα. Από την Μπαρτσελόνα θα λείπουν ο Βαλντές, και ίσως ο Νειμάρ. Από την Ατλέτικο ίσως λείψει ο πρώτος σκόρερ της, Ντιέγκο Κόστα.

Δείτε το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο εδώ:


* To giaparea.blogspot.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog δεν κάνει stream, απλά σας κάνει γνωστές τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου