Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ξανά-Γίνε ο άντρας των ονείρων της!

Πολλοί έχουν ασχοληθεί και έχουν γράψει με το πως ένας άντρας μπορεί να πλησιάσει μια γυναίκα και να την κερδίσει.
Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που αυτή η γυναίκα είναι ήδη δική του;
Πως μπορεί να την ξανακερδίσει, δίνοντας παράλληλα ξανά ενδιαφέρον στη σχέση;
Διαβάστε είκοσι τρόπους, γραμμένους από μια γυναίκα!

1.Σταματήστε να κάνετε ανθυγιεινά όργια φαγητού. Περιορίστε λίγο τα λίπη, την υπερκατανάλωση πρωτεϊνών και τα κόκκινα κρέατα. Οι άντρες θέλετε τις γυναίκες όμορφες. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να μην είστε υπέρβαροι. 

 2.Αντικατέστησε τα τεραστίων διαστάσεων Τ-shirts, με κάτι που γράφει πιο κομψό πάνω σου. 

 3.Μην εμπιστεύεσαι ποτέ τα -λιγοστά ίσως- μαλλιά σου στα χέρια ενός μπαρμπέρη, που την ίδια στιγμή που σε κουρεύει ακούει αγώνα στο ράδιο.

 4.Αγόρασε της ένα νέο ζευγάρι σεντόνια. Χωρίς καθόλου πολυεστέρα, αλλά βαμβακερό. 

5.Προχωράμε σιγά σιγά στα πιο δύσκολα. Χρησιμοποίησε τα χρήματα που προόριζες για το καινούργιο παιχνίδι PS4 και κάνε της δώρο ένα ζευγάρι γόβες Vicini. 

 6.Δεν μας νοιάζει ποιο είναι το σχέδιό σου. Αρκεί να έχεις. 

 7.Οι γυναίκες λατρεύουμε τα κεριά. Που μάλιστα είναι πάμφθηνα, αλλά και, ταυτόχρονα αποτελεσματικά. 

 8.Φρόντισε κάθε δώρο σου να έχει πάνω κάρτα, πάνω στην οποία θα της γράψεις κάτι μόνος σου. Σημαντική λεπτομέρεια: μη κάνεις το λάθος να αγοράσεις έτοιμη κάρτα, εκτός και θες να γίνεις αντικείμενο συζήτησης στις φίλες της. 

 9.Επιστρέφει σπίτι γεμάτη ενθουσιασμό και όρεξη να σου αποσπάσει την προσοχή. Φτάνεις στο σπίτι γεμάτος ενθουσιασμό για μερικές μπίρες, πίτσα και διάθεση να την αράξεις στον καναπέ και να δεις το ματς. Όταν ανοίξεις τη πόρτα φρόντισε να την αγκαλιάσεις και να της πεις, ή ακόμη καλύτερα να της δείξεις, πόσο σου έλειψε πραγματικά. Αυτό το τόσο απλό πραγματάκι θα σου γλιτώσει άπειρη γκρίνια και θα σου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο στον καναπέ. 

10.Μην αφήνεις εκτεθειμένα τα σκουπίδια σου. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων.  

11.Κάνε μία λίστα με ότι θεωρείς πως την κάνει ανυπόφορη. Κάθε φορά που κάνει κάτι που σε ενοχλεί πες το. Δείξε ότι δεν είσαι δεδομένος και πως δε θα βρίσκεσαι στο πλάι της για πολύ καιρό αν και η ίδια δε κάνει κάποια προσπάθεια γι' αυτό. 

12.Κράτησε της την πόρτα να περάσει, σερβίρισε τη με κρασί, την ώρα του λογαριασμού πλήρωσε διακριτικά... Την επόμενη μέρα που θα συζητήσει στο τηλέφωνο με τις φίλες της, αυτές οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πορεία της σχέσης σας.

13.Ποτέ μη χρησιμοποιείς τη φράση: «Το ξέρω πως δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ, αλλά εντάξει, τρώγομαι». Μερικές φορές, μόνο το γεγονός να το παίζεις, ή να δείχνεις, σέξι είναι αρκετό για να σε κάνει σέξι -στα μάτια της, τουλάχιστον. Και να κάνεις το σταυρό σου γι' αυτό. Οι γυναίκες για να δείχνουν σέξι, πρέπει να είναι όντως σέξι.

14.Όταν μια γυναίκα σου ζητήσει να τη συνοδεύσεις στο γάμο της πρώτης της ξαδέρφης, ή σε κάποιο άλλο οικογενειακό συμβάν, σκέψου τι θέλεις από αυτή τελικά και αποφάσισε άμεσα. Σε περίπτωση που αποφασίσεις πως είναι πολύ νωρίς για σένα, κάνε της τη χάρη και χώρισε εγκαίρως. Κάποια στιγμή θα σε ευγνωμονεί που της έδωσες την ευκαιρία να βρει νωρίς άλλο συνοδό.

15.Μάθε να διαβάζεις και κυρίως να μεταφράζεις τη γλώσσα του σώματός της, τα μάτια της, την ψυχή της. Το γεγονός ότι δε μιλάει δε σημαίνει και πως είναι ευτυχισμένη δίπλα σου.

16.Αν πρόκειται να αργήσεις υπάρχουν και τα τηλέφωνα.

17.Βούρτσιζε συχνά τα δόντια σου.

18.Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι δώρο θα ήθελε να της πάρεις στα γενέθλιά της, ρώτα τις φίλες της. Ω! Μην είσαι ανόητος, φυσικά ξέρουν.

19.Όταν είστε μαζί θα διαπιστώσεις πως καμιά φορά το βλέμμα της απορροφάται από κάτι. Θα κλείσει τις κουρτίνες, θα βάλει μουσική στο cd player, θα φέρει ένα μπουκάλι κρασί από το ψυγείο. Σου χαρίζει αυτές τις μεγαλειώδεις στιγμές για να αρπάξεις την ευκαιρία να φυσήξεις τη μύτη σου ή να ξυστείς σε σημεία που ποτέ δε θα ήθελε να γίνει μάρτυρας.

20.Ξεσκόνισε το σαλόνι, τρίψε τα μάρμαρα του μπάνιου, πλύνε τα πιάτα. Σε απλά ελληνικά: γίνε ενήλικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου