Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καλώς ήρθατε στο giaparea.blogspot.com !!!



Γεια σας φίλοι αναγνώστες.

Το giaparea.blogspot.com δημιουργήθηκε σαν ιδέα από μια παρέα νέων παιδιών την 1η Απριλίου 2014, ένα βράδυ που οι νέοι αυτοί έψαχναν κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να εκφραστούν. Να ακουστούν.

Μπορεί να ήταν Πρωταπριλιά τότε, αλλά εμείς θέλουμε να αποτελέσουμε την φωτεινή εξαίρεση στο ψέμα και την υποκρισία που έχουν κατακλύσει την κοινωνία μας σήμερα. Ίσως σας φαίνονται λίγο κάπως αυτά που σας γράφουμε εδώ, αλλά επειδή από την αρχή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, εμείς θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Θέλουμε να σας κάνουμε να σκέφτεστε, να είμαστε πρωτότυποι, να μιλάμε ξεκάθαρα και φυσικά να διασκεδάσετε μέσα από το blog μας.

Τι δεν θα δείτε σε εμάς:

 - Δεν πρόκειται να δίνουμε διάφορων ειδών κατευθύνσεις, πόσο μάλλον πολιτικές. Δε σκοπεύουμε να γίνουμε αρωγός κάποιου κόμματος, αλλά θα επιχειρούμε να δίνουμε την αλήθεια ως την αντιλαμβανόμαστε. Συνέπεια των παραπάνω και στόχος μας είναι να βάλουμε σε σκέψη των αναγνώστη και όχι να τον κατευθύνουμε.

 - Χιλιάδες αναρτήσεις. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία επιβιώνουμε δύσκολα. Δεν είμαστε πλούσιοι, αργόσχολοι, ούτε επαγγελματίες bloggers. Θα γράφουμε όποτε αδειάζουμε, με στόχο την ποιότητα (καλύτερα και για εσάς κιόλας, δε θα σας βομβαρδίζουμε με ειδοποιήσεις στα social media :-) ).

 - Copy-paste και rss αναρτήσεις. Θα ήταν το μόνο εύκολο να το κάνουμε. Και δε κατηγορούμε αυτούς που το κάνουν. Όμως εμείς θέλουμε να προσφέρουμε σε εσάς κάτι διαφορετικό.

Ποιοι είναι οι στόχοι μας:

 - Να αναπτύξει ο αναγνώστης κριτική σκέψη. Εμείς σας παρέχουμε το περιεχόμενο που θα σας κάνει να σκεφτείτε. Δεν θα σας κατευθύνουμε να το αποδεχτείτε ή να το απορρίψετε.

 - Να προσφέρουμε λίγο και καλό υλικό. Τόσο που να το αποζητάτε! :-)

 - Το blog μας δεν είναι ειδησεογραφικό. Περισσότερο σκοπός μας είναι κάθε δημοσίευση να λειτουργεί πιο διαχρονικά, σαν εγκυκλοπαιδική γνώση.

 - Και φυσικά να έρχεστε σε εμάς giaparea !!! Διαδραστικότητα και συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, συνδυαζόμενα με διασκέδαση.

Πως θα μας βοηθήσετε;

Είναι πολύ απλό. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και κοινοποιήστε μας στους φίλους σας.
Έτσι θα ανταμείψετε τον κόπο μας, μεγαλώνοντας το κοινό μας. Και ελπίζουμε στη πορεία να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας...
 Ελάτε όλοι giaparea...

 *Για να συνεργαστείτε, να διαφημιστείτε, να προτείνετε κάτι ή οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε μαζί μας στο giaparea.contactus@gmail.com


                                        Η Συντακτική Ομάδα του giaparea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου